tirsdag 10. september 2013
18 grunner for å spise hvitløk
Hvitløk er en av de mest brukte urtene innen matlaging, men den aromatiske løken har også lange tradisjoner når det gjelder behandling av sykdommer. Hvilløksånden er ikke lenger noen grunn for å ikke spise hvitløk, nederst i artikkelen kan du se tipset til hvordan du unngår hvitløksånden.
1. Hjelper mot åreforkalkning.
2. Bidrar til å senke kolesterolet.
3. Har evne til å senke blodtrykket.
4. Forebygger faren for gikt.
5. Behandling og forebygging av influensa og øvre luftveisinfeksjoner.
6. Hindrer vekst og spredning av bakterier.
7. Behandling av infesjon i sår.
8. Øker forbrenningen din.
9. Bidrar til å hjelpe fordøyelsen.
10. Hjelper mot sopp infeksjon.
11. Kan oppløse blodpropper.
12. Øker appetitten.
13. Dreper innvollsorm og parasitter.
14. Hjelper mot tannverk .
15. Behandler uren hud og acne.
16. Kan fjerne vorter.
17. Bremser aldringsprosessen.
18. Styrker kroppens immunforsvar.
For å unngå hvitløksånden når du har spist hvitløk anbefales det å spise persille til og etter måltider med hvitløk.
Ingen kommentarer:
Write kommentarer