Bøker[combine]

Temabilder: MichaelJay. Drevet av Blogger.

Helsekost[slider]

Slanking og Vektkontroll[hot](3)

Flexible Home Layout

Søvn[oneright]

Ledd[oneleft]

Tabs

Kosttiskudd[three](3)

Helse og Velvære[hot](3)

Hudpleie[two]

NYHETER[dark](3)

Main menu section

Sub menu section

Kosttilskudd

Page

lørdag 31. mars 2012

Bli brun og blid hele året med betakaroten!

 



Soling er sunt for kroppen samtidig som det gjør deg brun og vakker. Ved soling produseres vitamin D i huden, et vitamin kroppen er avhengig av for å fungere optimalt og som mennesker ikke får nok av gjennom kostholdet.

Bli naturlig brun med betakaroten og sol. Oppnå den etterlengtede fargen, møt hverdagen brun og blid!





10 gode tips for å bli brun

Følger du disse 10 tipsene øker du sjansen for å opparbeide deg en fin og vedvarende brunfarge:


1. En sunn hud starter innenfra. Sørg for å tilføre kroppen tilstrekkelig med vitaminer, spesielt betakaroten som stimulerer pigmentdannelsen og fremskynder bruningsprosessen.

2. Bruk fuktighetskrem, en tørr hud holder ikke like lett på brunfargen. Ved bruk av solarium bør man smøre seg med krem som effektiviserer tiden i solarium, mens man ved soling ute bør bruke solfaktor for å holde huden fuktig samt unngå å bli solbrent.

3. Drikk nok vann! En sunn hud er avhengig av at kroppen får tilført nok væske. Anbefalt mengde er 2-3 liter hver dag.

4. Før intensive perioder med soling kan man bruke peeling for å fjerne døde hudceller. Dette vil føre til mindre sjanse for flassing.

5. Bruk mindre såpe. Sammen med å holde deg ren fjerner såpe også hudens naturlige beskyttelse. Bruk hudvennlige produkter som ikke gjør huden tørr og irritert.

6. Spis smart. I tillegg til betakaroten bør man også få i seg tilstrekkelig med vitamin A, C og E. Gulrøtter, egg, spinat og vegetabilske oljer er alle hudvennlige matvarer.

7. Sol deg langsomt. Dette gir deg en jevn brunfarge og reduserer risikoen for hudskader og kreft. I tillegg vil man få en dypere og vedvarende brunfarge samtidig som man unngår å bli solbrent.

8. Unngå bading i klorvann. Det er uvisst om klor direkte kan bleke huden, men man vet sikkert at mye kontakt med klor gjør huden irritert. Tørr og irritert hud flasser lettere.

9. Sol deg ved sjøen. Man er bedre eksponert for solstråler ved vannet, samtidig som saltvann er et naturlig spa opphold for huden.

10. Utnytt soldagene! Selv om det ikke skulle være høysesong for soling, tar fortsatt solen godt. Husk å beskytte deg, det er lett å bli brent.



Ekstra tips for deg som bruker solarium ofte


1. Husk å beskytte øynene med briller. Har du operert på øyet er dette ekstra viktig.

2. Ikke bruk solfaktor, men fuktighetskrem og spesialkremer ved soling i solarium. Spesialkremer vil fremskynde bruningsprosessen, og sammen med bruk av betakaroten vitamintilskudd kan man få en flott brunfarge som holder lenge.

3. Fjern all kosmetikk om mulig. Fuktighetskremer og lignende som inneholder parfyme kan gi pigmentflekker og bør unngås ved soling.

4. Opplever du hvite flekker på skulderblad og korsrygg etter soling skyldes dette dårlig blodsirkulasjon som følge av at man ligger stille lenge med hardt trykk på disse punktene. Ved å røre på seg et par ganger i løpet av solingstiden forsvinner problemet.

5. Sol deg ikke hver dag, men med jevne mellomrom for å bygge en gradvis brunfarge og vedlikeholde den. Bruker man betakaroten vitamintilskudd vil dette være med å skape en dypere brunfarge som varer lenger, og man kan dermed kutte ned på kostbare solingsminutter i solarium.



Les mer om BeatCaroten her

Ingen kommentarer:
Write kommentarer

Interessert i å få flere tips
Fyll ut gratis skjema under for å følge med på oppdateringer og ny !