Bøker[combine]

Temabilder: MichaelJay. Drevet av Blogger.

Helsekost[slider]

Slanking og Vektkontroll[hot](3)

Flexible Home Layout

Søvn[oneright]

Ledd[oneleft]

Tabs

Kosttiskudd[three](3)

Helse og Velvære[hot](3)

Hudpleie[two]

NYHETER[dark](3)

Main menu section

Sub menu section

Kosttilskudd

Page

tirsdag 24. mai 2016

K2 det ettertraktede vitaminet

 

Vitamin K2 er anerkjent som godt for benbygningen og blodlevringen. Men ikke alle produkter med vitamin K2 er stabile og leverer den lovede mengde vitaminer. Derfor utviklet Inger Reidun Aukrust og hennes team et produkt som setter en ny standard for vitamin K2.
og_du_-trenger_-kun_1-tablett_K2_Superior

Lectinect K2 Superior Norskutviklet

Inger Reidun Aukrust og Kappa Bioscience i Oslo står bak utviklingen av det vitamin K2 produktet som brukes i Lectinect K2 Superior.

 
K2_bidrar_til_normal_blodleveringHøy styrke
Produktet har hele 150 mikrogram (µg) vitamin K2 pr tablett, og du trenger kun ta 1 tablett pr dag. Maksimal dagsdose i Norge er 200 mikrogram. Mange K2-produkter på markedet har kun 45-90 mikrogram som dagsdose.
Vi har også tilsatt 10 mikrogram vitamin D. Vitamin K2 og D er vitaminer man ofte får lite av i vanlig norsk kost. Begge er viktige for kroppens opptak av kalsium.
Vitamin K2 bidrar til:
  • normal blodlevring
  • å opprettholde normale knokler
Vitamin D bidrar til:
    D-vitamin_er_bra_for_kroppen
  • å opprettholde normale knokler
  • normalt opptak/utnyttelse av kalsium
  • å opprettholde normal muskelfunksjon
  • immunsystemets normale funksjon
  • å opprettholde normale tenner

 

Ikke nok av dette vitaminet i normal norsk kost

K2_er_bra_for_blodlevringenStadig flere nordmenn oppdager vitamin K2. Det er nå bevist at vitamin K2 kan bidra til å opprettholde normale knokler og kan bidra til en normal blodlevring. Men dette fettløselige vitaminet finnes i liten grad i vanlig norsk kosthold. Noen av de mest kjente kildene til vitamin K2 er gammelost og gjærede soyabønner (som hovedsakelig spises i Japan). Derfor anbefales det å ta vitamin K2 som kosttilskudd.

Hva bør du kreve av et K2 tilskudd?

Reidun_AukrustDet er ikke likegyldig hvilket K2-tilskudd du velger. Nå er det kommet et norskutviklet K2-produkt som setter en ny standard for renhet og opptak i kroppen. Forskeren bak produktet er Inger Reidun Aukrust. Hun er doktor i organisk kjemi fra Universitetet i Oslo. – Jeg arbeidet med utvikling av medisiner i over 20 år, og har under huden hvor viktig det er med rene og stabile produkter. Dette bør også gjelde for vitaminer, og jeg tok med meg denne grunnholdningen inn i utviklingen av et nytt vitamin K2-produkt.

Setter en ny standard for vitamin K2

vitamin_k2Aukrust forteller at de gjorde en rekke tester av K2-produkter på markedet. Deretter utførte de en omfattende studie av alternative produktformuleringer. – Etter hvert ble konklusjonen at innkapslingen av vitaminene er det avgjørende punktet. Vi valgte «Rolls Royce-versjonen» med en dobbel innkapsling av vitaminene. Kort fortalt gjør den valgte innkapslingen at det kommer minimalt med luft i kontakt med vitaminene. Dette er igjen avgjørende for stabiliteten på produktet.

Hva betyr dette for deg?

K2_bidrar_-til_opprettholdelse_av_knoklerInger Reidun Aukrust er opptatt av at befolkningen får bedre kunnskap om K2 vitaminet. -Det er nå bevist at vitamin K2 kan bidra til å opprettholde normale knokler og bidra til en normal blodlevring. Dette er to store helsegevinster. – Og nå kan du få et produkt med en suveren beskyttelse av vitaminene. Du kan stole på at produktet leverer den deklarerte dosen vitamin K2, det er stabilt over tid. Produktet er rent og trygt, og løser seg lett opp i kroppen avslutter Aukrust engasjert.

Høy styrke og superior kvalitet

produktet_har_høy_styrkeLectinect har valgt å bruke nettopp det K2-produktet som Inger Reidun Aukrust og hennes team har utviklet. Denne kvaliteten gjør at vi har valgt å gi vårt produkt navnet Lectinect K2 Superior. Produktet kommer også med høy styrke (150 mikrogram) av K2, og du trenger kun ta en tablett pr dag. Det er også tilsatt 10 mikrogram vitamin D i produktet, siden både vitamin K2 og D kan hjelpe kroppens opptak av kalsium.
Merk: Siden vitamin K2 bidrar til normal blodlevring, skal de som bruker blodfortynnende medisiner ikke bruke produktet.

La oss oppsummere denne artikkelen:

  • Vitamin K2 kan bidra til å opprettholde normale knokler og til en normal blodlevring.
  • Normal norsk kost inneholder lite vitamin K2, og derfor er kosttilskudd en god ide.
  • Lectinect K2 Superior er et norskutviklet produkt, basert på solid forskning.
  • Dobbel innkapsling av vitaminene gjør at du kan stole på at produktet leverer den deklarerte mengden vitamin K2.
  • Nå kan du prøve Lectinect K2 Superior for kun kr. 79,- i 2 måneder, portofritt tilsendt. Klikk her

Ingen kommentarer:
Write kommentarer

Interessert i å få flere tips
Fyll ut gratis skjema under for å følge med på oppdateringer og ny !